Ingredient cosmetic
Glyceryl Laurate
Apare în 53 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Lauric acid, monoester with glycerol / 2,3-dihydroxypropyl laurate
CAS
27215-38-4 / 142-18-7
EC / EINECS
248-337-4 / 205-526-6
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Glyceryl Laurate: întrebări frecvente
Ce este Glyceryl Laurate?
Lauric acid, monoester with glycerol / 2,3-dihydroxypropyl laurate
În ce produse apare Glyceryl Laurate?
Apare în 53 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Glyceryl Laurate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele · emolient, Surfactant · emulsifiant.
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Glyceryl Laurate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate