Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Hydroxypropyl Cyclodextrin

Apare în 6 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Parfum Condiționare piele

.beta.-Cyclodextrin, 2-hydroxypropyl ethers

CAS

128446-33-3 / 128446-35-5

EC / EINECS

- / -

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Hydroxypropyl Cyclodextrin: întrebări frecvente

Ce este Hydroxypropyl Cyclodextrin?

.beta.-Cyclodextrin, 2-hydroxypropyl ethers

În ce produse apare Hydroxypropyl Cyclodextrin?

Apare în 6 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Hydroxypropyl Cyclodextrin în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Parfum, Condiționare piele.

Niciun produs găsit

Niciun produs cu acest ingredient

Filtrele selectate nu au produse care să conțină Hydroxypropyl Cyclodextrin.

Resetează filtrele

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.