Ingredient cosmetic
Pca
Apare în 21 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
CAS
98-79-3
EC / EINECS
202-700-3
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Pca: întrebări frecvente
Ce este Pca?
Pca este un ingredient cosmetic listat în dicționarul CECosmetice. Detaliile despre funcție și restricții provin din CosIng atunci când sunt disponibile.
În ce produse apare Pca?
Apare în 21 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Pca în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Umectant, Hidratant.
4 produse
Omia
Intimo pH 3,5
250 mL · Italy
Omia
Igienă intimă pH 4,5 Calendula
250ml · Italy
Essano expertise
Balsam volumizant 02
600ml · Australia
Savonnerie artisanale de Provence
Lapte corporal
250ml · France
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate