Ingredient cosmetic
Sorbic Acid
Apare în 236 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Sorbic Acid is the organic acid that conforms generally to the formula:
CAS
110-44-1
EC / EINECS
203-768-7
Restricții / condiții de utilizare
- V/4
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Sorbic Acid: întrebări frecvente
Ce este Sorbic Acid?
Sorbic Acid is the organic acid that conforms generally to the formula:
În ce produse apare Sorbic Acid?
Apare în 236 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Sorbic Acid în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Parfum, Conservant.
Are Sorbic Acid restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: V/4
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Sorbic Acid.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate