Ingredient cosmetic
Formic Acid
Apare în 85 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Formic Acid is an organic acid that conforms to the formula:
CAS
64-18-6
EC / EINECS
200-579-1
Restricții / condiții de utilizare
- V/14
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Formic Acid: întrebări frecvente
Ce este Formic Acid?
Formic Acid is an organic acid that conforms to the formula:
În ce produse apare Formic Acid?
Apare în 85 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Formic Acid în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Parfum, Conservant, Ph Adjusters.
Are Formic Acid restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: V/14
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Formic Acid.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate