Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Lanolin Cera

Apare în 3 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Antistatic Liant Condiționare piele · emolient Surfactant · emulsifiant Formator de film Surfactant · amplificator de spumă Condiționare păr Condiționare piele

Lanolin, wax. Wax obtained by fractionation of anhydrous lanolin

CAS

68201-49-0

EC / EINECS

269-220-4

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Lanolin Cera: întrebări frecvente

Ce este Lanolin Cera?

Lanolin, wax. Wax obtained by fractionation of anhydrous lanolin

În ce produse apare Lanolin Cera?

Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Lanolin Cera în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antistatic, Liant, Condiționare piele · emolient, Surfactant · emulsifiant, Formator de film, Surfactant · amplificator de spumă, Condiționare păr, Condiționare piele.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.